تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مردم از مصرف هر دارویی به بهانه معالجه کرونا پرهیز کنند | آمار بالای مسمومیت با داروهای اعصاب و روان در مشهد

  • کد خبر: ۳۷۵۲۲
  • ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
مردم از مصرف هر دارویی به بهانه معالجه کرونا پرهیز کنند | آمار بالای مسمومیت با داروهای اعصاب و روان در مشهد
رئیس بخش مسمومین دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آمار بالای مسمومیت‌های دارویی در بیمارستان‌های این دانشگاه خبر داد.

گروه جامعه شهرآرانیوز | دکتر بیتا دادپور با اعلام این خبر گفت: متأسفانه شیوع کرونا و استرس‌های ناشی از ابتلا میان مردم به‌نحوی است که اقدامات خودسرانه برای درمان و تجویز دارو انجام می‌دهند که همین مسئله در بروز مسمومیت‌های دارویی و حتی بستری‌شدن و فوت افراد مؤثر است.


وی ادامه داد: درباره استفاده برخی افراد از الکل، متأسفانه عده‌ای سودجو از ناآگاهی مردم سوءاستفاده می‌کردند و الکل‌های دست‌ساز و سمی را به اسم ضدعفونی‌کردن سیستم گوارشی به آنان می‌فروختند و پیشنهاد می‌دادند. در این راه، برخی شبکه‌های مجازی هم بی‌تقصیر نبودند و با تبلیغات غلط و تعمدی، مسیر را برای انتشار این خبر دروغ هموار کردند و باعث مرگ‌ومیر عده‌ای از مردم شدند که در اسفندماه سال گذشته و فروردین‌ماه امسال شاهد اوج مصرف الکل متانول در بین مردم بودیم.


سرپرست گروه علمی سم‌شناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای تجویز خودسرانه داروی کرونا هشدار داد و تصریح کرد: هیچ تجویزی بدون نظر پزشک برای کرونا خوب نیست و اصولا روش درمان ویروس کووید19 گروهی است و مردم باید از تجویزات خودسرانه هرگونه دارویی دوری کنند.


دادپور ادامه داد: برخی فکر می‌کنند که داروهای خانگی یا گیاهی‌ای که از برخی عطاری‌ها تهیه می‌کنند، اگر درمان هم نکند، عوارض نخواهد داشت که این بسیار اشتباه است و در بلندمدت باعث آسیب‌های فراوانی به فرد می‌شود. دارو باید براساس علائم یک بیماری تجویز شود و درباره کرونا، مواردی را شاهد بوده‌ایم که به تجویز دارو احتیاج نداشتند و صرفا با درمان‌های حمایتی موفق به شکست کرونا شده‌اند.


متخصص سم‌شناسی بالینی به پراکندگی انواع مسمومیت‌های دارویی اشاره کرد و گفت: داروهای اعصاب و روان، انواع مخدرها، داروهای مسکن غیر مخدر و الکل‌های سمی، بیشترین نمونه‌های مسمومیت دارویی می‌باشد که گاهی متأسفانه منجر به مرگ افراد می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->